Coaching


Als ontwikkelingscoach & trainer ga ik graag samen met jou de uitdaging aan.

'Wat is jou hulpvraag', waarom kies je nu voor een coach?
Meestal heb je hier ook al over nagedacht.
Soms kan het zijn dat je het overzicht kwijt bent in je leven.
Ik bekijk samen met jou hoe jij het meeste uit je leven kan halen. Hierbij bespreken wij die gebieden die op dit moment belangrijk voor jou zijn. Je wilt misschien graag balans in je leven zowel in je werk als privé.
Door goed naar jou te luisteren, de juiste vragen te stellen, geef ik jou terug wat ik observeer en hoor.
Het kan zijn dat wij samen jou hulpvraag een beetje aanpassen.
Ik ben duidelijk, maar ook eerlijk in mijn communicatie.


Als jij je kan vinden in mijn aanpak en er is wederzijds een goed gevoel, stel ik een coachingstraject op. Samen spreken wij af hoeveel coachsessies je nodig hebt. Ik geef ook opdrachten mee, omdat ik de ervaring heb dat deze aanpak altijd zorgt voor persoonlijke inzichten en je op deze manier sneller vooruitgang boekt.Spiritueel Counseling

In wezen is ieder mens voorbestemd om een gelukkig leven te leiden. Een gelukkig leven is helaas niet een leven zonder problemen. Problemen helpen je groeien, en hier op aarde mag je leren hoe je ze de baas wordt.

Ik begin na ons kennismakingsgesprek met een reading hierbij maak ik gebruik van orakelkaarten. Ik laat mij leiden door mijn intuïtie, ik krijg alleen door wat ik door mag geven, en ben hier duidelijk en eerlijk in. Mocht je na de reading tevreden zijn, en meer ondersteuning willen, dan kan je gebruik maken van mijn counselingsessies.


Tijdens mijn counselingsessies ga ik samen met jou op pad, kijken waar je nu staat in je leven en waar je naar toe wilt. Ik geef je handvatten om bewust te leren luisteren naar je intuïtie. Je zult steeds meer merken dat jij zelf de sleutel bent naar je innerlijke wijsheid.

Ik vind het van belang dat wij tijdens onze sessies een goede relatie opbouwen, waarin jij het gevoel krijgt dat er naar je geluisterd wordt, je serieus wordt genomen en er geen enkele vorm van oordeel is.

Door mijn hooggevoeligheid voel ik snel aan waarbij ik je mag ondersteunen. Door contact te maken met de bron kan ik soms ook boodschappen ter ondersteuning doorgeven.
Via mijn counselingsessies wil ik jou graag begeleiden om de balans in jezelf en je leven terug te vinden.